29.8.07

Superpoblació Mundial


No sembla que el mon estigui superpoblat com diuen i a pesar dels 6.000 milions que som actualment en dates del 29 d'agost del 2007, amb un metre quadrat d'espai cada persona podriem cabre tots dins del terreny de la provincia de Tarragona que te uns 6.302,06 quilòmetres quadrats, sentats tots en una cadira i estirant les cames sota la cadira de la persona del devant. També en l'espai de les Illes Canaries hi cabria tota la Humanitat, ja que les Canaries tenen els mateixos quilòmetres quadrats que la provincia de Tarragona, i només per tenir un exemple. Però abans hauriem d'aplanar les Illes Canaries i fer-les com un gran camp de futbol perque aquestes illes son quasi tot muntanya, per després col·locar les 6.000 milions de cadires amb cada persona sentada. En cada quilòmetre quadrat caben un miliò de persones sentades en una cadira que no superen el metre quadrat per persona: 1000 x 1000=1.000.000. No deixa de ser una cosa molt curiosa de la qual no s'acostuma a parlar-ne quan es fan esgarrifances de la superpoblació. Realment, gracies al nostre super-avi Noé, el grup dels 8 sobrevivents i el mític Vaixell. Com a detall en l'epoca del any "1" despres de Crist, el Mon tenía només 200 milions d'habitants i ho posa la Wikipedia. En quant a l'Edat Mitjana eren quatre gats comparat amb els 6.000 milions d'ara.
**************************************************************************************
Nota d'actualització avui dia 5 de Novembre del 2011: Resulta que ja som 7.000.000.000 d'habitants en el nostre planeta, així doncs l'espai de la provincia de Tarragona ja ens queda petit, ara hauria de ser l'espai de la provincia de Barcelona que te uns 7.500 quilòmetres quadrats. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sentat que avui es construeix en sentit vertical, amb un promitg de 50 plantes, amb 1 m3 de compactació humana, per persona, que en el cas de aprofitar al máxim es podrien destinar perfectament a dues persones, perfectament estirades, per cada 2 m3, l'illa de Mallorca sería suficient per totes les persones avui existents.Antoni Sebastià i J.

svartálfar ha dit...

Falta tenir en compte la petjada ecològica, és a dir, tot l'espai que necessita cada persona per abastir les seves necessitats i assimilar els seus residus. Per més sentats que estiguem molt em sembla que l'espai augmenta considerablement!

Silveri Garrell ha dit...

Candria convertir en terres productives els deserts del Sahara i altres, per alimentar a més gent, es clar.